Németh Szilárd: Ezer honvéd megy a déli határra

2019.06.01. 14:48
Németh Szilárdnak magyar és külföldi kémek jelentették: jönnek a menekültek. De vajon miért jönnek? Az ok: Soros és a magyar bevándorláspárti politikusok.

Ismét ezer honvéd vesz részt szombat reggeltől Magyarország déli határszakasza védelmében; ezt a Balkánon jelentősen megnövekedett migrációs nyomás és a rendőrség nyári feladatai teszik szükségessé - mondta Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára szombaton Budapesten.

Németh Szilárd közölte: a hazai titkosszolgálatok és külföldi társszolgálataik jelentése szerint iszonyatosan megnőtt az illegális migrációs nyomás a Balkánon, a rendőrségnek pedig komoly erőket kell vezényelnie nyári feladatainak ellátására. A kormány ezért úgy döntött, hogy a honvédség ismét nagyobb létszámmal, teljes képességével vesz részt a határőrizeti feladatokban - hangsúlyozta Németh Szilárd.

Ismertetése szerint a manőverező katonák száma - három váltásban - 650, logisztikai feladatokat mintegy 200 honvéd lát el, a támogató erők 150 fővel vannak jelen, ami összesen ezer honvédet jelent. 

És akkor hallgassunk némi politikával átszőtt okfejtést az okokról!

  • 2015-ben 400 ezer illegális bevándorló zakatolt át az országon.
  • A kormány hiába várta Brüsszel segítségét.
  • Ezért a magyar emberek megkérdezésével műszaki és jogi határzárat vont a déli határszakaszra.
  • A határzár megszavazásában a kormány nem számíthatott az ellenzékre, mert ők nyíltan bevándorláspárti politikát folytattak.
  • Nyáron az illegális bevándorlók elindulnak a táborokból, embercsempészek és Soros György bevándorlás-szervező álciviljei segítik őket.
  • Brüsszelben pedig még mindig ott vannak a menekülteke tárt karokkal váró a politikusok

-  fejezte be a helyzetértékelést az államtitkár.