István, Vajk
18 °C
33 °C
Index - In English In English Eng

Teljes ellenzéki együttműködés Esztergomban

2019.06.18. 15:16

Hétfőn bemutatkozott a Cserép János független esztergomi polgármesterjelölt és csapata. Cserép mögé beállt az összes ellenzéki párt (DK, Momentum, MSZP–P, Jobbik, LMP), és országos szervezetek (Mindenki Magyarországa Mozgalom, Európai Baloldal) is támogatják.

Hivatalosan is bemutatkozott a választópolgárok számára Cserép János független polgármester-jelölt és csapata 2019. június 17-én
Hivatalosan is bemutatkozott a választópolgárok számára Cserép János független polgármester-jelölt és csapata 2019. június 17-én
Fotó: cserepjanos.hu

Az összefogó ellenzéki pártok és szervezetek egyértelművé tették, hogy a lakosokkal közösen fogják elkészíteni a polgármesterjelölt és a képviselő-jelöltek programját, mert egy olyan tervre van szükség Esztergomban, ami a helyiek problémáival foglalkozik és kínál rá megoldást, áll a szervezet közleményében.

Cserép János esztergomi születésű és ott is élő, négygyermekes családapa, egyébként informatikai vállalkozó, a Szeretgom.hu helyi oldal alapítója, civil aktivista. Lassan tíz éve azért dolgozik, hogy fényt derítsen a várost érintő visszaélésekre, korrupciós ügyekre, a város problémáira, és lehetőséget adjon arra, hogy az emberek hallathassák a hangjukat, elmondhassák a véleményüket – írja az indulását bejelentő ellenzéki sajtóközlemény.