Taksony
-2 °C
3 °C

Mi ez a torlódás az M0-son?

2019.06.19. 08:03 Módosítva: 2019.06.19. 08:29

Frissítés: Információink szerint szerdán délután fél kettő magasságára megszünt a torlódás az érintett útszakaszokon. 

Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-s autóúton az M1-es autópálya felé, a gyáli kijárat közelében, írja az MTI az Útinformra hivatkozva. A dugót tovább növeli, hogy baleseti helyszínelők dolgoznak a halásztelki csomópont közelében is.

Az M0-s gyáli kijárata közelében kamion ütközött védőkorlátnak, a külső sávot lezárták, így csak egy sáv járható az M5-ös felé.

A halászteleki csomópont közelében mindkét irányban jelentős a torlódás. Az M1-es felé hat kilométer hosszan araszolnak a járművek, már az 5-ös út csomópontjától érezhető a forgalom lassulása. Az ellenkező oldalon a diósdi kijárat és a halásztelki csomópont között is félórával tovább tart az út - írta az Útinform.

Baleset történt az M7-es autópályán

Az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalon torlódásra kell számítani, miután Kápolnásnyék térségben összeültközött három autó és egy busz - írja a Police.hu. A balesetben részes járművek a belső sávot és a leállósávot foglalják el. A helyszíni szemle ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Lezárták az M3-as autópálya főváros felé tartó oldalát Kál közelében

Egy hétfői balesetben megsérült autóbusz műszaki mentése miatt lezárták az M3-as autópálya főváros felé tartó oldalát Kál közelében, a 108-as kilométernél - írja az MTI. A forgalmat a füzesabonyi csomópontnál leterelik a 3-as, illetve a 31-es útra, ahonnan a káli felhajtónál lehet visszatérni az autópályára.