Bernát, Felícia
EUR 384,14 Ft
USD 363,93 Ft
8 °C
30 °C

Ne csodálkozzon, ha a napokban egy csomó katonai járműbe botlik az utakon!

2019.06.20. 16:50

Nemsokára befejeződnek a hazánkban hetek óta tartó nemzetközi katonai gyakorlatok.

Ebből a lakosság leginkább annyit érzékelhet majd, hogy június 21-26. között a 8-as, 82-es főutakon, valamint az M1-esen össze lehet futni különféle konvojokkal Várpalota és Hegyeshalom között.

„A Honvédelmi Minisztérium kéri a megadott útvonalakon közlekedőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát. A lakosság megértését és türelmét köszönjük!" - írja a Honvédelmi Minisztérium a közleményében.

Kapcsolódó

Öt nemzetközi hadgyakorlatban vesz részt a Magyar Honvédség

4 ezer katona, 40 helikopter, 800 technikai eszköz - és még újabbak érkeznek.

A gyakorlatok még június 7-én kezdődtek, 700-800 technikai eszközt használtak, 40 helikoptert vetettek be, négyezer katona vett részt az eseményeken.

(MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek