Videót tettek ki az évzárón az osztálytermeket kifosztó alakról

2019.06.21. 20:14

Az angyalföldi rendőrök keresik azt az egyelőre ismeretlen férfit, aki egy angyalföldi gimnázium tanévzáró ünnepségén lopott egy tanteremből - írja a rendőrségAz elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített, ezt tették most közzé:

Az ismeretlen férfi június 18-án 18 óra és 18 óra 45 perc közötti időben Budapest XIII. kerületében, a Nővér utcában bement a Németh László Gimnáziumba és a tanévzáró ünnepség alatt a nyitott osztálytermekből mobiltelefonokat, bankkártyákat és pénztárcákat lopott.

A rendőrség kéri, aki tud valamit az elkövetőről, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Több diák is megírta nekünk, hogy június 18-án telefonok, bankkártyák és több mint százezer forint készpénz tűnt el az osztálytermekből, amíg ők az udvaron tartott évzárón tartózkodtak. Legalább négy osztályban pakolták ki a táskákat, több mint 50 telefonnak kelt lába, az anyagi kár pedig megközelíti a 6 millió forintot.