Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Zárt tárgyalás lesz a hatéves unokahúgát agyonverő fiatalember ügyében

2019.06.27. 11:17

Kegyeleti és erkölcsi okból zárt tárgyalást kért a Tolna Megyei Ügyészség annak a 19 éves férfinak az ügyében, aki a vád szerint megölte alig hat éves unokahúgát.

Egy héttel az összeköltözés után ölt

A vádlott és az áldozat idén március 2. óta éltek Szekszárdon egy közös udvarú ingatlanban. Mindössze hat nappal később a férfi délután „ismeretlen ígérettel elhívta, majd a közeli patak melletti töltésen – szexuális indíttatásból – bántalmazni kezdte a védekezésre képtelen sértettet” – állt az ügyészség közleményében. 

„Ennek során a sértett különböző testtájain számos sérülést szenvedett el, a fejére pedig a vádlottegy térkővel legalább hat alkalommal ütést mért...a még lélegző sértettet a patak vizébe húzta, majd hazament és a ruháit a mosásbatette...A kiskorú sértett a bántalmazás következtében elhalálozott, életét az idejében érkező orvosi ellátás sem menthette volna meg.”

Holttestét még aznap megtalálták a Séd pataknál, a vádlottat másnap őrizetbe vették, nem sokkal később beismerő vallomást tett. Bűncselekményének súlya szemmel láthatóan nem nyomta, amikor a bíróságra vitték, a nyelvét nyújtogatta a sajtó felé.

06.18. emberölés
Fotó: Police.hu

A vádlott igazolhatóan személyiségzavarban szenved, az ügyészség szerint azonban bűncselekményt „beszámítási képessége teljes birtokában valósította meg” – így felelősségre vonható. A letartóztatásban lévő férfira az ügyészség fegyházbüntetést kér a zárt tárgyaláson.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport