HVG: Szexuális zaklatás miatt nyomoznak egy katonai középiskolában

2019.07.04. 07:39

Egymás lefogásával, lekötözésével szórakoztak a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola tizenéves diákjai, egy alkalommal annyira elfajult ez a bizarr szokás, hogy szexuális fajtalanságba torkollt – tudta meg a Hvg.hu.

A HVG információi szerint az iskolában többször játszottak lekötözőset a diákok, és amikor tavasszal az egyik 9. osztályba járó fiú volt éppen soron, egy tizedikes társa análisan zaklatta.

A Hvg.hu azt írja, „ellentmondó információik vannak arra nézve, hogy a kezével, gumikesztyűt húzva vagy valamilyen tárggyal”.

A Hvg.hu cikke szerint amikor kiderült az eset, az iskola nem tett feljelentést, a történteket egy fegyelmi eljárásban vizsgálták, öt érintett diákot a belső szabályzat, illetve a házirend megsértésére hivatkozva azonnal eltávolítottak a középiskolából. Nyomozás csak akkor indult, amikor a Hvg.hu kérdéseket tett fel az esettel kapcsolatban, a Honvédelmi Minisztérium tett végül feljelentést a lap szerint.

A diák szerencséje az volt, hogy a szobába bejött egy szintén 10.-es diáktársuk, aki meglátta, mi történik, és azonnal leállította, mondván, „hagyjátok abba, ez gusztustalan”.