Italozás közben, anyázás miatt ölt

2019.07.05. 11:10

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt egy rákóczifalvai férfival szemben aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölések és több rendbeli kifosztás miatt. 

A vád szerint a fiatal férfi alkalmi munkák révén ismerkedett meg mindhárom sértettel, akik valamennyien egyedülállók, a vádlottnál idősebbek voltak és a vádlotthoz hasonlóan szűkösebb anyagi körülmények között éltek.

A férfi először 2017. december 23-án, majd 2018. február 19-én ölt. Valamennyi áldozatát a saját házukban, puszta kézzel, kegyetlenül gyilkolta meg.

Az első alkalommal 2017. december 23-án italozás közben egy vita során a sértett szidalmazni kezdte a vádlott anyját, mely elegendő indok volt arra, hogy a vádlott szó nélkül rátámadjon és agyonverje a sértettet. A vádlott 2018. február 19-én délelőtt egymást követően Rákóczifalván a kertszomszédként élő sértetteket ölte meg.

A sértettek „bűne” az volt, hogy nem tetszett nekik, hogy a vádlott hívatlanul megjelent otthonaikban, és ezért kiutasították őt a házból, szidalmazva a vádlottat, felemlegetve annak édesanyját is. A férfi emiatt ideges lett és rátámadt a sértettekre. A vádlott félve attól, hogy a sértettek feljelentik őt a hatóságok előtt, a sértetteket brutális módon megverte.

A sértettek légzőszerveit, mellkasukat megtaposta és addig bántalmazta őket, amíg életüket nem vesztették. Mindkét sértettől ezt követően a vádlott kis értékű ruhaneműket, illatszert, egy lábbelit és élelmiszereket vett magához, melyeket ellopott.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség a korábban is erőszakos cselekmény miatt felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló férfival szemben tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport