Térkövekkel estek egymásnak a hajdúhadházi vasútállomáson

2019.07.08. 12:38

Megesik, hogy a családon belül vitatkoznak a családtagok. Nem értenek egyet bizonyos kérdésekben. Néha olyan is előfordul, hogy az érintettek emelt hangon kérik számon a másikat vagy fejtik álláspontjukat.

Ám a vitakultúra ennél radikálisabb formákat is ölthet. 

A vitapartnerekkel szembeni intoleranciáról és az utcai elemek harcművészeti újrahasznosításáról tett tanúbizonyságot az a család, amelynek tagjai a hajdúhadházi vasútállomáson szerszámokkal, botokkal,

nota bene 

térkövekkel

estek egymásnak.

Ezt a fajta vitakultúrát látva kényszerülhettek arra a szemtanúk július 6-án késő este, hogy bejelentést tegyenek a rendőrségen.  

A helyszínre érve a rendőrök szétválasztották a verekedőket, majd mentőt hívtak, és két helyi férfit, valamint egy nőt előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták ki őket, majd a 49 és 20 éves férfiakat bűnügyi őrizetbe vették, míg a 19 éves nő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

A Police.hu-n közzétett hír szerint  egy korábbi nézeteltérés fajult egészen addig, hogy a családtagok összeverekedtek. A mentőszolgálat munkatársai három főt könnyű sérülésekkel vittek kórházba, ami ahhoz képest, hogy valakit térkövekkel masszíroztak, szinte maga a csoda.

Kapcsolódó videó: