Továbbra sem tudni, mi történhetett az eltűnt maglódi vállalkozóval

2019.07.08. 05:19

Lassan beleőrülök, hogy nincs hír Gyuláról - mondta a Blikknek a Maglódról még májusban eltűnt 50 éves Pintér Gyula testvére, Ildikó.

A Monori Rendőrkapitányság 13050/157/100/2019. kör. ügyszámon körözési eljárást folytat Pintér Gyula 50 éves maglódi lakos eltűnése miatt.
A Monori Rendőrkapitányság 13050/157/100/2019. kör. ügyszámon körözési eljárást folytat Pintér Gyula 50 éves maglódi lakos eltűnése miatt.
Fotó: Police.hu

A nő a lapnak elmondta, hogy a nyomozás elején még kapott némi információmorzsákat a nyomozóktól, de mostanában már egyetlen szót sem mondanak neki. "Az eszemmel megértem, hogy a nyomozásra való tekintettel teljes hírzárlat van, de egy hozzátartozónak ez elviselhetetlen" - nyilatkozta a Blikknek.

Pintér Gyula a kutyájával, Répával együtt tűnt el, de a kutyár május 15-én, öt nappal a férfi eltűnése után megtalálták Szlovákiában. A maglódi férfi luxusautókat újított fel Gyömrőn, ő maga egy Hummerral közlekedett. Rejtélyes módon a terepjárót egy nappal a férfi eltűnése után valaki visszahozta és leparkolta a háza elé.

Az üggyel összefüggésben a rendőrség korábban őrizetbe vett egy férfit, aki nagyon közel lakik Gyulához. "Sajnos, túl sokat én sem tudok erről az emberről. A testvérem néha annyit említett, hogy biciklivel átjött hozzá, mert szerette nézni a szép kocsikat. Gyula, ahogy mindenkivel, vele is udvarias, kedves és segítőkész volt, elképzelni sem tudom, mi oka lett volna bántani. Annyira jó ember volt, hogy azt elmondani sem tudom. Az üzletben számára a legfontosabb a korrektség volt, és ha valaki ezt nem tartotta be, akkor a hatóságokhoz fordult" - mesélte a nő.