Többféle kábítószert is fogyasztott a súlyos balesetet okozó BMW sofőrje

2019.07.16. 12:47

Amfetamint, diazepámot és a köznyelvben Ginaként ismert GHB-származékot is kimutattak annak a 35 éves férfinak a véréből, aki múlt csütörtökön BMW-jével letarolt egy magyar családot a horvát határnál, írta kedden a Jutarnji list című zágrábi napilap.

A lap információ szerint a férfi a baleset után édesapját hívta, akivel sokkos állapotban közölte, hogy „embereket ölt meg Sveta Helenánál.″ 

A rendőrség még várja a telefonszolgáltató jelentését, amiből kiderülhet, hogy a sofőr közvetlenül a baleset előtt is használta-e a telefonját.

Az autóban egy magyar család utazott. A magyar származású édesapa és a horvát származású édesanya hétéves gyermekével Ausztráliából érkezett Magyarországra, ahonnan a horvát tengerpartra szerettek volna utazni. A család válságos állapotban került kórházba, de mindhárom sérült túl van az életveszélyen.

A rendőrség a tragikus baleset után őrizetbe vette a BMW sofőrjét, de néhány órával később elengedték a férfit. Három nappal később azonban mégis letartóztatták, a zágrábi bíróság tegnap pedig 30 napra vizsgálati fogságba helyezte

A horvát lap írt korábban arról is, hogy a balesetet okozó férfinak drogproblémái voltak, és mindössze két nappal a belesett előtt tért haza egy elvonókúráról, ahol függőség miatt kezelték.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport