Örs, Stella
10 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

Nem tudott bejutni belvárosi lakásába, ahova egy zárat cserélő díler költözött be

2019.07.20. 09:58 Módosítva: 2019.07.20. 22:21

Nem tudott bejutni a saját belvárosi lakásába egy tulajdonos, miután valaki lecserélte a zárat. Kiderült, hogy egy díler költözött be. A Police.hu szerint szerda este érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy V. kerületi lakásba nem tud bejutni a tulajdonosa, aki szerint a zárcsere mellett valaki láthatóan huzamosabb ideje ott lakik, pedig állítása szerint nem adta ki senkinek.

Lefoglalt kábítószerek és értékek az V. kerületi lakásból 2019. július 17-én
Lefoglalt kábítószerek és értékek az V. kerületi lakásból 2019. július 17-én
Fotó: Police.hu

A kiérkező rendőrök a lakásban különböző kábítószergyanús anyagokat találtak. Az intézkedés közben megérkezett a lakást használó 33 éves férfi is, akinél amfetamint és marihuánát találtak. A nyomozók megállapították, hogy az elfogott férfi a korábbi albérlő, a volt barátnője kulcsaival jutott be, mielőtt zárat cserélt volna.

A rendőrök a kutatáskor több mint 740 gramm marihuánát, 220 gramm amfetamint, 90 gramm kábítószergyanús anyagot és tablettákat, a kábítószer adagolásához használt eszközöket – tasakokat, mérlegeket, őrlőt –, valamint közel 800 ezer forintot foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a dílert kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, és előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására. A héten elfogtak két fogyasztót is, akiknél felmerült a gyanú, hogy a férfitől vettek kábítószert.