Egy tiszaújvárosi nőnek letépte a karját egy tésztagép, most elárverezték a feje fölül a lakását

2019.07.23. 14:44 Módosítva: 2019.07.23. 17:22

Elárverezték annak a tiszaújvárosi anyukának a lakását, aki azért nem tudta fizetni a hitelét, mert egy munkahelyi balesetben letépte a karját egy rossz tésztagép, ezután pedig már nem tudott dolgozni – írja a 24.

Magyari Beáta 2015 nyarán vesztette el a bal karját. A munkahelyén akkor kapta el a kezét a gép, amikor egy kis darab tésztát akart leszedni annak széléről:

a forgófej tüskéje átszúrta a tenyerét, végül leszakította a kezét.

A tiszaújvárosi asszony életét teljesen tönkretette a baleset, amelyért az elsőfokú bírósági ítélet szerint Magyari két korábbi főnöke okolható. Miután elvesztette a karját, a tiszaújvárosi asszonynak munkája sem volt többé, ezért nem tudta fizetni a devizaalapú lakáshitelének törlesztőrészleteit sem.

Annak idején 6,2 milliót követelt tőlem a bank. Mivel nem tudtam kifizetni, ezért átadták a követeléskezelőnek. Az adósság 8 millió 800 ezerre nőtt két év alatt. Június végén a végrehajtók elárverezték a lakást. 8 millió 400 ezerért, azaz nagyon ár alatt. Ez azt jelenti, hogy nemcsak elveszítjük a lakásunkat, de félmillió forintos tartozásunk is marad

– idézi Magyari Beáta szavait a 24.hu.

A nő azt is elmondta: egy hete van arra, hogy elhagyja az otthonát. Az asszony most egy önkormányzati ígéret alapján abban bízik, hogy havi 25 ezer forintos bérleti díjért biztosítanak neki egy önkormányzati lakást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport