Blikk: Volt barátja ölte meg a kőbányai fiatal nőt

2019.08.01. 06:24 Módosítva: 2019.08.01. 08:17

Szerda délután Frankfurtban fogták el a kőbányai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy kedden megölt egy 23 éves nőt. A Blikk csütörtökön azt írja, az áldozat és az elkövető jártak, a férfi azért gyilkolt, mert a nő szakítani akart vele.

A lap szerint Cs. Dániel képtelen volt tudomásul venni a fiatal nő döntését, és többször fenyegette azzal, hogy elvágja a torkát – a lap szerint végül így is végzett K. Katával. 

„Még az ajtó alatt is vér folyt ki abból a kőbányai lakásból” – fogalmaz a Blikk. A lap szerint a fiatal nőt az egyik kolléganője találta meg vérbe fagyva, aki azért ment fel a lakásba, mert K. Kata annyira félt volt barátjától, hogy megkérte a munkatársait, ha nem menne be dolgozni, nézzék meg, minden rendben van-e vele.

A nő holttestét kedden találták meg, a rendőrségre aznap kora délután érkezett bejelentés, és még aznap magyar és európai elfogatóparancsot adtak ki a 23 éves Cs. Dániel ellen.

Végül szerdán kora este Frankfurtban, egy bevásárlóközpontnál fogták el a férfit, a rendőrségi közlemény szerint a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Cs. Dániel kiadatása érdekében a szükséges intézkedéseket megteszik a magyar hatóságok.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport