Késelés a XI. kerületben: egy életveszélyes, két súlyos sérült

2019.08.08. 10:15

Több olvasónk is jelezte, hogy csütörtök reggel késelés történt a XI. kerületi Csóka utcában: az utca elejét lezárták, a mentők és a rendőrök is több autóval vonultak ki a helyszínre. 

"Eddig egyvalakit láttak, akit már a mentők ápolnak az utcán. Teljes útzár van folyamatban, se ki, se be ne engednek senkit az utcába" - írta olvasónk. 

Információink szerint egy családi vita fajult késelésig. 

A rendőrség később megerősítette, hogy késelés történt, a friss hírek szerint A támadó életveszélyesen, ketten súlyosan megsérültek

Azt írják, a kőbányai lakcímén volt kijelölve a bűnügyi felügyelete annak a 17 éves budapesti fiúnak, aki csütörtök reggel fél nyolc előtt megszökött a lakásból, miután levágta magáról nyomkövetőt. 

A fiú egyenesen a XI. kerületi Csóka utcába ment, ahol egy késsel rátámadt és megszúrt egy fiatal lányt és az otthon tartózkodó édesanyját, majd a kést maga ellen fordította. A helyszínre érkező nyomozók a fiút elfogták, a mentőszolgálat munkatársai mindhármukat kórházba szállították.  Az elkövető ellen a BRFK több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletének bűntette miatt indít eljárást.

Lezárás a Csóka utcában

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport