Újabb ember zuhant le a rakpartról, ezúttal a Boráros térnél

2019.08.08. 21:42 Módosítva: 2019.08.08. 22:23

A Duna-parti kövekre zuhant egy férfi a Boráros térnél, olvasható a Katasztrófavédelem honlapján. A tűzoltók a társhatóságokkal együtt megkezdték a bajba jutott mentését, az állapota egyelőre nem ismert.

FRISSÍTÉS 22 ÓRAKOR: Kolozsi Pétertől, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőhelyettesétől megtudtuk, hogy a férfit a nyolcadik kerületi tűzoltóság alpinmentésre szakosodott csapata hozta fel egy speciális hordágyon, majd átadták a mentőszolgálatnak. 

Legutóbb szombat éjjel esett le két fiatal férfi a rakpartról a Duna menti kövekre a Pontoon nevű szórakozóhelynél a Lánchíd pesti hídfője mellett. Szerencsésen megúszták, hétfőre már kiengedték őket a kórházból. Utána részletesebben is foglalkoztunk azzal, hogy kell-e korlát a rakpartra, de az ott szórakozók közül mindenki azt mondta, elrontaná a hely hangulatát, ha nem lehetne szabadon kiülni a rakpartra.

Télen egy nő Budán,  a Szilágyi Dezső térnél  zuhant a sziklákra, a Boráros térnél pedig 2011-ben és 2017-ben is volt hasonló baleset.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport