Lekötözte és serpenyővel üthette agyon az édesanyját a nyelvtanárból gyilkossá lett mohácsi férfi

2019.08.16. 08:20 Módosítva: 2019.08.16. 14:03

Frissítés: Egy hónapra elrendelték Dr. F. Péter letartóztatását - tájékoztatta a Pécsi Törvényszék pénteken az MTI-t. A közlemény szerint a férfi összekötözte hetvenhat éves édesanyja kezét és lábát, majd egy serpenyővel többször, nagy erővel a fejére ütött. Az asszony a helyszínen meghalt. Holttestét szerdán találták meg szőnyegbe tekerve, bútorokkal körülrakva a ház egyik, hűtőszekrénnyel eltorlaszolt szobájában.

Dr. F.-et nem sokáig kereste a rendőrség, szerdán szinte azonnal elkapták egy pécsi panzióban, miután a körözést kiadták ellene . Dr. F. Pétert azzal gyanúsítják, hogy előző nap egy serpenyővel agyonverte az édesanyját. A férfi a Blikk szerint az édesanyjánál lakott, és a szomszédok elmondása szerint borzalmas körülményeket teremtett maga körül.

A 76 éves nővel folyamatosan veszekedett, gyakran az éjszaka közepén is ordibált vele, miközben a lap szerint a nő mindent megtett érte, az autójával is oda szállította, ahova csak kérte a nyelvtanárként magánórákat adó magyar-német kettős állampolgár és nyelvészként végzett férfi.

Az asszonyra azután találtak rá, hogy egy megbeszélt találkozóra nem ment el, és nem is jelezte, hogy lemondaná, holott korábban ilyen nem fordult elő. A lakásba a tűzoltók hatoltak be, és ők fedezték fel a nő vérbe fagyott holttestét.

Úgy tudjuk, hogy a férfi régóta pszichiátriai kezelés alatt állt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport