Barbara, Borbála
1 °C
8 °C

Napokkal a kampány kezdete előtt megjelentek a Fidesz plakátjai Terézvárosban

2019.08.20. 20:46

Bár az önkormányzati választások kampányidőszaka csak a hét második felében kezdődik, Terézvárosban már augusztus 20-án, kedden, megjelentek a Fidesz terézvárosi szervezetének plakátjai az utcákon, hívta fel a figyelmet a momentumos Soproni Tamáshoz közeli 6ker blog.

A keddi Facebook-posztban közzétett, a blog egyik olvasója által készített képek alapján Hassay Zsófia polgármester, Lindmayer Viktor és Császárné Csóka Ilona önkormányzati képviselők plakátjai kedd délelőtt már a hatodik kerület utcáin voltak.

Áder János október 13-ra tűzte ki a 2019. évi önkormányzati választásokat, a kampány pedig hivatalosan mindig 50 nappal a választások előtt indul, vagyis idén augusztus 24-én, szombaton, 0:00-tól lehetne kitenni a plakátokat. (A kampány a szavazás napján 19 óráig tart.)

A terézvárosi polgármestert, Hassay Zsófiát nemrég nagyértékű budai (II. kerületi) lakóingatlana miatt támadta be az ellenzék, amire úgy reagált: együgyű, irigységre alapozott rágalmazó kampány indult ellene.

A Facebook-posztban közzétett képek miatt kerestük a terézvárosi önkormányzatot, ha megérkezik a válaszuk, cikkünket frissítjük, vagy írunk egy másikat.