Ámokfutó zaklatja és veri a nőket Budapesten

2019.08.23. 13:49 Módosítva: 2019.08.23. 14:11
agresszív

Egy ámokfutó zaklatja a járókelőket, elsősorban a nőket Budapesten. A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoportban közzétett képek és a poszt alá érkezett kommentek szerint a férfi rendszeresen zaklat, szóban inzultál, és gyakran bántalmaz ártatlan járókelőket. (a férfiről eredetileg a Not Targets facebook-csoport posztolt)

A poszt szerint legutóbb a Múzeum kertben ment oda két nőhöz, és hiába kérték többször is, nem tágított, a nőket szexuális aktusra szólította fel, majd az elutasításra gyalázni kezdte őket és a halálukat kívánva kereszteket vetett. Az esetről videó is készült.

Egy héttel korábban a szentendrei HÉV-en egy nőt bántalmazott is, de a kommentek szerint rendszeresen tűnik fel könyveket árulva, majd szóban inzultálva, és a visszautasításokra mindig agresszívan reagál. Többen is azt írták, hogy a férfi szentendrei.

A verés miatt az áldozat a rendőrséghez fordult, ahol azt mondták neki, hogy ha két hónapig nem találják meg, akkor felfüggesztik az ügyet. A megvert nő azokat keresi, akik találkoztak a férfival, és esetleg bántalmazást is kénytelenek voltak elszenvedni.

Frissítés: Megkeresésünkre a BRFK közölte: 

„A férfi ellen a BRFK I. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök 2019. augusztus 11-én gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben az I. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le az eljárást. Tájékoztatjuk továbbá, hogy ezen felül a rendőrség több olyan bejelentést vizsgál, melynek elkövetésével a bejegyzésben szereplő férfi hozható összefüggésbe.”