Ivó, Milán
EUR 383,21 Ft
USD 365,17 Ft
6 °C
26 °C

Már 4 kilométeres a dugó Hegyeshalomnál a kilépő oldalon

2019.08.25. 12:09 Módosítva: 2019.08.25. 16:37

„Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál kilépő irányban több km-es torlódás alakult ki az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt" - írja az Útinform.

hegyeshalomdugo.png

A Police.hu közlése szerint a dugó mostanra már legalább 4 km hosszúságú lett, a Waze élőképe alapján pedig az úgynevezett kis határátkelő is teljesen bedugult, ami az autópálya mellett található.

A dugó leküzdése a Határinfo szerint nagyjából háromnegyed óra az autópályán, függetlenül attól, hogy milyen járművel vagyunk. Az összes többi osztrák határátkelőnél zavartalan az áthaladás, nincs 15 percnél nagyobb torlódás, érdemes azok felé kerülni.

Frissítés: A késő délutáni órákra valamivel jobb lett a helyzet, a dugó hossza nagyjából 2 kilométerre, a várakozási idő pedig félórára csökkent.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek