Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vilma
-1 °C
3 °C

Meggyilkolták egy vendégház tulajdonosát és fiát Nyíregyházán

2019.08.26. 16:50

Brutális kettős gyilkosságról számolt be a Blikk. A lap információja szerint egy nyíregyházi vendégház tulajdonosa és fia az áldozat. Úgy tudják, hogy mindkettőjükkel lőfegyverrel végeztek. A szon.hu megyei lap portálja is azt írja, 

 egy apát és fiát lőtték le Oroson, mindketten meghaltak.

A megyei lap azt írta, a feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták. Helyszíni riportjuk alapján vadászfegyverrel végeztek az áldozatokkal, az édesapa fia védelmére kelt, amikor a halálos lövéseket kapta. 

Az ügynek nincsenek megerősített részletei; kerestük az Országos Rendőr-főkapitányságot, de átirányítottak a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főkapitánysághoz. Az MTI-nek Fehérvári Marietta szóvivő azt mondta, a kettős gyilkosság Nyíregyháza-Oroson történt, a feltételezett tettest rövid időn belül sikerült elfogni. 

Az MTI helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogy a gyilkosság a Diák utcában történt, az információk szerint apát és fiát lőtték le, akiknek a háza egymással szemben állt. A rendőrség nagy erőkkel helyszínel, az utcát lezárták.

Frissítés: rendőrség lapunkat arról tájékoztatta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. augusztus 26-án 15 óra 32 perckor arról érkezett bejelentés, hogy Nyíregyházán, az Orosi városrész lakóövezetében egy ismeretlen férfi rálőtt két személyre, akik a helyszínen életüket vesztették.

A rendőri intézkedések eredményeként a feltételezett elkövetőt Nyíregyháza határában rövid időn belül elfogták, elszámoltatása, és a bűncselekmény körülményeinek tisztázása jelenleg is folyamatban van.

További részletekkel ugyanakkor a hatóságok egyelőre nem szolgáltak, a bulvársajtó egyes értesülései szerint szerelem-féltés állhatott a vadászpuskával elkövetett vérengzés hátterében.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport