Blikk: Machetével kaszabolt egy férfi Nyíregyházán fia védelmében

2019.08.29. 05:54

A Blikk azt írja, egy haragos férfi machetével a kezében keresett meg az éjszaka közepén egy 19 éves fiatalt, hogy számon kérje, miért bántotta gyermekét.

A Blikk közölt egy 25 másodperces videófelvételt is, amin egy csuklótájon erősen vérző férfi látszik, és hogy pánikszerű hangulat uralkodik körülötte, mentőért kiáltanak többen, valaki pedig azt üvölti magából kikelve, hogy: "Megöllek, te geci!".

A lap úgy tudja, hogy a megkéselt fiatal csuklójánál lévő verőeret is megsebezte a penge, ez okozta a hirtelen, nagy mennyiségű vérveszteséget. A sebesültet a mentők kórházba szállították, a rendőrség közlése szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, pénteken viszont haza fogják engedni a kórházból.

A cikkből nem derült ki, hogy pontosan mikor történt az eset, de azt írják, hogy a rendőrség fél órán belül elfogta a machetés férfit, garázdaság gyanújával kihallgatták, majd kiengedték, egyelőre szabadlábon védekezhet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek