A Facebookon üzengettek egymásnak a Ráckevén lövöldöző banda tagjai

2019.08.30. 12:43

Egy hetek óta tartó vita után szabadultak el az indulatok csütörtök este Ráckevén. Olvasónk szerint két banda csapott össze, mert az egyik csoport tagja olyan drogtól lett rosszul, amit a másik csapattól kapott.

Ezért először múlt héten álltak bosszút. Akkor egy férfit vertek össze vascsővel, olvasónk szerint csütörtökön emiatt akart revansot venni a másik banda. Vasvillákkal, vascsövekkel, kardokkal és szablyákkal vonultak a Bercsényi utcába. A balhé előtt egyébként a Facebookon, élő videókban üzengettek egymásnak. Egyikőjük például arról beszélt, hogy „aki nem jelentkezik nála másnap 10 órakor, annak elvágták a gyertyáját”.

A rendőrség tegnap este csak annyit közölt, hogy nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és biztosítják a nyugalmat. A mentők a lövöldözés után összesen kilenc embert szállítottak kórházba. Egy ember súlyos, nyolc pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Ma a Police.hu azt írta, hogy összesen öt embert vettek őrizetbe, egy 53 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást, és kezdeményezték a letartóztatását. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport