Molnár Zsolt: Tévedtem

D  TT20150318053
2019.09.03. 11:52

"Tévedtem"

- így reagált az MSZP-s Molnár Zsolt a saját szavaira, amikkel a Fidesz kampányol Óbudán.

Ahogy hétfőn megírtuk, az Óbudai Fidesznek nagyon megtetszett Molnár Zsolt MSZP-elnök egyik háttérbeszélgetésen elhangzott megjegyzése. A hétvégén a Facebookon reklámozták Molnár azon kijelentését, amelyet az ATV szerint egy háttérbeszélgetésen mondott az óbudai polgármester-választásról: „a kerületben a Fidesznek nincs esélye, de Bús Balázs polgármesternek van”.

Molnár Zsolt a cikk megjelenésének másnapján egy Facebook-posztban reagált, amit a hivatalos MSZP-s oldalon osztottak meg. Azt írja:

Nem kérdés, hogy a Fidesz Óbudán gyengébb, mint a közös jelölteket állító ellenzék. Minden közvélemény-kutatás ezt mutatja, de nem feledhetjük, hogy sehol nincs lefutott meccs. Bús Balázs lehetséges esélyeivel kapcsolatban azonban lehet, hogy tévedtem. Ha valóban jobban szeretnék az emberek, mint hatalmaskodó pártját, akkor nem lenne szüksége arra, hogy politikai ellenfele kiforgatott mondataival kampányoljon - inkább a kerületről beszélne.

Emlékeztetőül: Botka Lászlónak eszébe sem jutott, hogy a Szegedre látogató Orbán Viktor elismerő szavaira építsen kampányt, hisz mindenki tudja, mit tett a városért.

Ha Bús Balázstól csak ennyi telik, idézze bátran a mondataimat, jogdíjat sem számolok fel!

Borítókép: Molnár Zsolt / MTI Fotós: Kovács Attila