Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Újabb LMP-sből lett fideszes jelölt

tempfli
2019.09.03. 09:16

Egy napja, hétfőn írtuk meg, hogy a budakeszi képviselő-testületbe 2014-ben LMP-sként bejutó Ligetiné Komáromi Gabriella pár hete kilépett az LMP-ből, hogy szeptemberre már a Fidesz jelöltje legyen az önkormányzati választáson. Mára kiderült, nincs egyedül: augusztus közepén kilépett az LMP-ből Tempfli József, XIII. kerületi LMP-s politikus, hogy szeptember másodikán már a Fidesz–KDNP önkormányzati képviselőjelöltjeként jelentkezhessen be, írja az Azonnali.hu.

Tempfli most is önkormányzati képviselő, és ahogy Budakeszin Ligetiné, úgy ő is az LMP kompenzációs listájáról jutott be a képviselő-testületbe 2014-ben. A lap hozzáteszi, a 7. számú egyéni választókerületben, ahol Tempfli indul 2014-ben 58 százalékkal nyert az MSZP-s Karácsonyi Zoltán, aki most is indul.

Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségének titkára az Azonnalinak úgy kommentálta a dolgot:

Ez egy elég meglepő fejlemény. Azt is jelzi, hogy a Fidesz eléggé rottyon lehet.

Tempflit nem érték el.

(Borítókép: Tempfli József Budapest XIII. önkormányzati képviselő / Facebook)

 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek