Több kilométeres dugó volt az M0-son

P9049337
2019.09.04. 06:36 Módosítva: 2019.09.04. 10:39

18:13

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóúton Gyálnál szerda este. A rendőrség a honlapján azt írta: az M0-s autóúton, Gyál közelében, a 37-es kilométernél, az M5-ös irányába négy gépkocsi ütközött. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrök két forgalmi sávot lezártak. A forgalom a kihajtó ágon halad Az Útinform azt közölte: 3-4 kilométeres a torlódás. (MTI)

17:54

Egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze 16 óra körül Budapest III. kerületében, a Batthyány utcában, a Gyűrű utca magasságában. Az elsődleges információk alapján a balesetben ketten megsérültek. A baleset miatt óriási a dugó Szentendre irányába.

15:56

Tovább folytatódnak az M1-es autópálya 71 pályakilométernyi szakaszának felújítási munkálatai, közölte a Magyar Közút. A tervek szerint szeptember 5-én, csütörtökön a Bicskei csomópont környezetében megszűnik a forgalomterelés, szeptember 6-án, pénteken pedig megnyitják a forgalomnak az autópálya Budapest felé vezető oldalán a Zsámbéki pihenőt és a Zsámbék-Herceghalom csomópontot, a Sasfészek-tó pihenőt viszont lezárják, ezért holnap nagyobb torlódásokra kell számítani.

13:28

Felborult egy terményt szállító teherautó a Bács-Kiskun megyei Miske határában, az 51-es főútra vezető úton. A jármű Miske felől tartott a főút felé, amikor eddig ismeretlen okból az árokba borult. A balesetet laz úton dolgozó geodéziai vállalat földmérői is látták, akik azonnal a sofőr segítségére siettek. Egyikük betörte a szélvédőt, majd bemászott a kamionba, és kiszabadította a sofőrt, akit azonnal elkezdtek újraéleszteni. A kiérkező tűzoltók, majd a mentők átvették az újraélesztést, de már nem tudták megmentei a sofőr életét. Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.  

10:36

A 81-es úton is vége a helyszínelésnek, újra zavartalan a forgalom Mór térségében, ahol korábban egy busz és egy kisteherautó ütközött össze. (Rendőrség)

10:30

Befejezték a helyszínelést a Ferihegyi úti hármas balesetnél, az út újra teljes szélességében járható. (Rendőrség

9:30

Az MTI helyszíni képei alapján a Ferihegyi úti baleset egyik résztvevője egy taxi volt, a Toyota Prius súlyosan összeroncsolódott. 

A rendőrség szerint két ember sérült meg a balesetben. 

8:24

Baleset miatt lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat. Három autó ütközött össze a Gyömrői úti felüljárónál. Az egyik autóba beszorult embert a tűzoltók szabadították ki. A rendőrök a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az utat, a forgalmat terelik. A 200E reptéri autóbuszjárat terelve közlekedik, nem érinti a Repülőtér, P+R megállót. (MTI)

6:51

Három súlyos és tizenhárom könnyű sérültje van annak a balesetnek, amelyik a 81-es úton történt Mórnál. Egy kisteherautó és egy munkásokat szállító busz ütközött össze. A kisteherautó sofőrje beszorult a járműbe, állapotáról egyelőre nincs hír. A forgalmat Mór felé terelik. (MTI)

6:00

  • Az M0-s autóút déli szektorán, jó tempóban, folyamatosan lehet haladni, mind az M5-ös, mind az M1-es autópálya felé.
  • A 81-es főúton, Mór belterületén a 26-os km-nél egy autó kisbusszal ütközött össze. A forgalmat megállították, kerülni a városon keresztül lehet.
  • Az M2-es autóúton, Sződliget térségében a 35-ös km-nél portáltáblát építenek. A két sávot lezárták, a forgalom a leállósávon halad jelzőőrös irányítás mellett. (Útinform)

5:00

Kedden egy halálos baleset volt Magyarországon. Tizenkét súlyos és ötven könnyű sérüléssel végződő balesetnél helyszíneltek a rendőrök. (Police.hu)

Kedd este 9, csúnya vadgázolás Mihályinál

Szeptember 3-án 21 órakor egy 35 éves csornai férfi Jobaháza felől, Mihályi irányába tartott, amikor féktávolságon belül egy szarvasbika ugrott elé. 

vad1
Fotó: Police.hu

A sofőr az ütközést nem tudta elkerülni, elütötte a vadat, és elvesztette irányítását az autója felett, majd az út bal oldalán keresztülhajtott egy vízelvezető árkon mielőtt egy bekötőúton meg tudott állni.

vad2

Figyelem!

Erős idegzetűeknek

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Az állat az ütközés következtében a helyszínen elpusztult.

A sofőr nem volt bekötve, megsérült, a mentők kórházba vitték. (Police.hu)

(Borítókép: Felborult egy terményt szállító teherautó a Bács-Kiskun megyei Miske határában, az 51-es főútra vezető úton. A sofőr életét vesztette. Fotó: Donka Ferenc)  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport