101 tő marihuánát találták egy becskei ház udvarán

2019.09.07. 09:41

A rendőrök 101 tő kannabiszt találtak a Nógrád megyei Becske egyik házának udvarán, a tulajdonos 51 éves férfit őrizetbe vették, írja a Police.hu.

A német rendőrség még szeptember 5-én jelezte a magyar társszervnek, hogy elfogtak egy drogfutárt, aki rendszeresen szállított Hollandiából marihuánát Magyarországra.

Az elfogásakor nála talált kábítószert az 51 éves P. Szabolcsnak kellett volna átadnia a főváros IX. kerületében, a Vaskapu utcában. A rendőrök felkutatták a férfit, és a hátizsákjában 13,2 millió forintot találtak. Ez megfelelt az elfogott futárnál talált drog ellenértékének.

A rendőrök kutatást tartottak P. Szabolcs budapesti lakcímén, ahol mobiltelefonokat, a kábítószer adagolására alkalmas tasakokat, valamint egy hordóban kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le.

A Nógrád megyei Becskén egy, a férfi tulajdonában álló ház udvarán pedig megtalálták a 101 tőből álló marihuánaültetvényt.

A gyanúsítottat kihallgatták, őrizetbe vették, jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást az ügyben.  • Hírek
  • Személyi kölcsön