Két kamion ütközött az M1-en Budaörsnél

2019.09.09. 09:49

11:50 Két kamion ütközött az M1-en Budaörs irányában, torlódásra lehet számítani. A baleset körülményei eddig tisztázatlanok, de senki nem sérült meg. (Police)

11:47 Baleset miatt lezárták az M0-st Szigetszentmiklósnál mert három autós összeütközött. Az arra közlekedőket a halásztelki lehajtónál terelik le az útról, a dunaharaszti kihajtónál lehet visszamenni rá. (MTI) Frissítés: 12:56 Egy sávon megindult a forgalom, Szigetszentmiklós közelében a helyszínelés és a mentés még folyamatban van, de egy sávot már megnyitottak. Torlódás továbbra is várható. (Police)

09:04 Ellenőrzést tartott a rendőrség Újbudán múlt hét péntek estétől szombat reggelig, a most kiadott közlemény szerint 53 autót és 125 embert igazoltattak. Két ittas vezetőt is találtak, illetve két férfit is előállítottak, akiknek a kocsijában kábítószer-gyanús anyagot találtak. Három esetben bírságot is szabtak ki, valamint két sofőrrel szemben feljelentést is tettek. (Police)

2019. szeptember 6. és 8. között, az M3 autópálya és az M0-ás autóút Pest megyei szakaszán hajtott végre tengelysúlyméréssel kapcsolatos ellenőrzést
2019. szeptember 6. és 8. között, az M3 autópálya és az M0-ás autóút Pest megyei szakaszán hajtott végre tengelysúlyméréssel kapcsolatos ellenőrzést
Fotó: Police.hu

09:02 Két autó ütközött a XIII. kerületben a Váci út és a Turbina utca kereszteződésénél. A balesethez a fővárosi tűzoltóságot riasztották, akik megszüntették a forgalmi akadályt. (Katasztrófavédelem)

08:36 A XIV. kerületben két autó egymásnak ment, az ütközés miatt az egyik eltalált egy biciklist is. A baleset a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében történt, senki nem sérült meg, viszont jelentős torlódásra lehet számítani miatta. Az érintett szakaszon a forgalmat rendőr irányítja. (Police)

06:33 Összeütközött két autó az M0-son az M31-es csomópontján a Megyeri híd felé vezető oldalon. Az egyik autó felborult, a baleset miatt forgalomkorlátozásra lehet számítani. (Katasztrófavédelem)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport