Autóval ütközött, kigyulladt egy motor Soroksáron

2019.09.10. 06:46

14:10:

Összeütközött egy kocsi és egy motor a XXIII. kerületben, a Szent László utcában. A motor kigyulladt, de még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották az ott tartózkodók. A helyszínre érkeztek a mentők is. (Katasztrófavédelem)

12:15:

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-esen.

07:23

Két személyautó karambolozott Budapest XII. kerületében, a BAH-csomópontban. A fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, és felitatták az üzemanyagot. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. (Katasztrófavédelem)

06:39:

Összeütközött egy teherautó és egy furgon az M1-es autópálya és a 81-es főút csomópontjánál, az autópályára vezető felhajtóágon, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A balesethez riasztott győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a furgont és felitatták a kifolyt üzemanyagot.  Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. (Katasztrófavédelem) 

05:44:

Elgázolt egy embert egy személyvonat Budapest VIII. kerületében, az Asztalos Sándor út és a Salgótarjáni utca kereszteződése közelében. A tűzoltók segítettek az utasoknak, hogy biztonságosan át tudjanak szállni a mentesítő járatokra. A helyszínelés befejezéséig csak egy vágányon haladhatnak a vonatok, emiatt a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba és a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon késésekre kell számítani , írta a MÁVINFORM. (Katasztrófavédelem)

Asztalos Sándor út és a Salgótarjáni utca kereszteződés
Asztalos Sándor út és a Salgótarjáni utca kereszteződés
Fotó: Google Maps

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport