Orbán
7 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Gázfegyverrel próbált rálőni valakire a falunapon egy 60 éves férfi

2019.09.16. 07:01
  • Vanyarc az új Harlem. Szombaton egy 60 éves férfi összevitatkozott egy helyi rendezvényen egy másik férfival, akit aztán a vita hevében megpróbált egy gázpisztollyal lelőni. Ez azonban nem sikerült, a rendőrség viszont elfogta. Előállították, a fegyvert lefoglalták, ellene pedig eljárás indult. Minderről a rendőrség számolt be a honlapján
  • A Blikk felkavaró részleteket közölt az egy évvel ezelőtt történt ózdi kettős gyilkosságról, amikor Sz. Ádám megölte élettársának két kamasz fiát. A férfi először a nőt próbálta megölni, ám amikor a nő fiai ezt meg akarták akadályozni, velük végzett. Az asszony szerencsére megmenekült. „Most már együtt halunk meg” – ordította a Blik szerint Sz. Ádám az ózdi lakásban, miközben a nő fiainak esett. A lap szerint Sz. Ádám a börtönben megtalálta a helyét: nincs rá panasz, de nem is halmozzák el dicséretekkel. Egyetlen támasza csupán egy meg nem nevezett szerette, aki igyekszik rendszeresen meglátogatni őt. Beismerte tettét, de részletes beismerő vallomást nem tett. 
  • Hétvégén a rendőrök összesen 596 személyt fogtak el, közülük 90 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 415 embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten. (Police.hu)