Meghalt Terry Black

2019.09.16. 19:49

71 éves korában meghalt Terry Black, azaz Rácz Károly egy müncheni kórházban. A hírt fia erősítette meg a Blikknek, de azt mondta, bővebb tájékoztatást később adnak az ügyben.

Az ismert transzvesztita művész még szeptember 13-án számolt be a közösségi oldalán jól sikerült szívműtétjéről, de korábban rákkal is kezelték.

Terry Black évtizedekig élt Németországban, ahol pornószínészként dolgozott, több mint 150 filmben szerepelt. Magyarországra visszatérve aztán megnyitotta az ország első melegbárját, a Lokált. Majd örökbefogadott két gyereket. Időközben többször úgy érezte, nemet akar változtatni, élt nőként és férfiként is.

Politikai karrierre is tört, a Szabad Szabadság Pártnak volt nyolc évig az elnöke, majd 2009-ben elindult az európai parlamenti választásokon a Magyarországi Kisebbségek Pártja jelöltjeként. 2010-ben már az MSZP-vel indult jelöltként Tököl egyik választókerületében.

Emlékezetes, hogy a tavalyi választási kampány alatt a Tv2-nek nyilatkozva azt állította: Vona Gábor, volt Jobbik-elnöknek homoszexuális kapcsolatai voltak. Az egész sztorit  részletesen kiveséztük anno ebben a cikkünkben

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport