Boldog István általános iskolások gyűrűjében adott át egy parkolót Cserkeszőlőn

2019.09.17. 21:44

Ahogy közelít az önkormányzati választások időpontja, úgy szaporodnak országszerte kisgyerekekkel felturbózott kampányesemények, valamint az ünnepélyes átadások, amelyeknek gyakori szereplői az innen-onnan odavezényelt iskolások. 

Facebook-oldalának tanúsága szerint Boldog István fideszes országgyűlési képviselő is masszív gyerekgyűrűben adott át egy Cserkeszőlőn egy 56 férőhelyes új parkolót. A galéria alapján a település lakosságszámához (2260 fő) mérten tényleg kiugróan sok gyerek látogatott el a jeles eseményre (egyikük még trombitált is). Reméljük, önszántukból mentek, és nagyon jól érezték magukat, csakúgy, mint azok a gyerekek, akikkel Boldog reggel együtt tornázott Kétpón.

Boldog István egyébként emlékezetes átadásain felül arról is nevezetes, hogy még a Fideszen belül is szókimondónak és radikálisnak számít: ő találta ki például a Coca-Cola elleni bojkottot, mikor a cég meleg párokkal reklámozott, de megtudhattuk tőle már azt is, hogy nagy szívfájdalma, hogy a fia az ELTE-re jár, és hogy az ismerősei már nem mernek esténként kimenni az utcára Nyugat-Európában.

(via 24.hu)