Koronavírus adatok

2021. dec. 07.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Mária
-5 °C
4 °C

Fidesz-fórum: A migránsok lába büdös, a momentumosoknak nincs válluk

HUSZ0017
2019.09.20. 07:50
A migránsok bűnözők, analfabéták, belecsinálnak a medencébe, miközben gyerekeket erőszakolnak. Az ellenzéki vezetők drogosokat, migránsokat és melegbárokat akarnak. A momentumosok szülei pedig elveszthettek egy fogadást Istennel, hogy ilyen váll nélküli gyerekeik lettek. Georg Spöttlét hívták el fórumozni Angyalföldre, ahol a Fidesz sorra veszíti a választásokat.

„Én nem hibáztam, a Fideszre szavaztam” – állt a felirat az idősödő férfi pólóján. Szokatlan látvány ez Angyalföld kellős közepén, amely egy egyszerű fideszes számára maga a véget nem érő csalódás és reménytelenség szigete.

Egy XIII. kerületi szálló éttermében jártunk csütörtök este egy olyan kormánypárti fórumon, ahol a fideszes politikusok minden választás előtt kivételes nehézséggel küzdenek. Angyalföld ugyanis egyelőre bevehetetlen baloldali bástya a Fidesznek, Tóth József MSZP-s polgármester 1994 óta kirobbanthatatlan a kerület éléről, a szocialisták akkor is taroltak itt 2010-ben, amikor az ország minden más része narancsszínűvé vált.

Tóth Józsefék az öt évvel ezelőtti választáson az összes egyéni választókerületben nyertek. És bár Harrach Tamás helyi fideszes választókerületi elnök azzal biztatta a fórum elején a közönséget, hogy a Fidesz az EP-választáson majdnem az összes szavazókörben nyert (az ellenzéki szavazatok megoszlása miatt), az ezúttal összefogásban induló baloldalnak most is nagy esélye van, hogy 15-ből 15 körzetet besöpörjön.

Nem a saját jelöltjükre kíváncsik

A Fidesz nem is nagyágyút küldött ezúttal, hogy lelkesítse a sorozatos vereségek ellenére is kitartóan fórumozó nyugdíjas szimpatizánsokat. A fórum sztárvendége Georg Spöttle volt, az ufóhívő biztonságpolitikai szakértő, akit amúgy mellékesen – bár ez konkrétan a kétórás szeánszon nem hangzott el – a Fidesz–KDNP Szentesen indít jelöltként.

Spöttle igazi sztár a Fidesz-fórumokon, a lelkes közönség jobban meg is tapsolta, mint Bagdy Gábor KDNP-s főpolgármester-helyettest, akit papíron azért elindítanak a kormánypártok polgármester-jelöltként. A helyi kampányról azonban sokat mond, hogy a Fidesz-fórumon a fideszes kemény magnak röviden bemutatkozott, hiszen akadhatnak olyanok abban a körben is, akik nem ismerik.

A vak is látja, hogy nem rám kíváncsiak, hanem másra. Nem az én érdemem, hogy ennyien vannak a teremben, hanem a vendégünké

– szabadkozott Bagdy, aki tényleg csak két percig rabolta a Spöttlére kiéhezett asszonyok és urak idejét. A fideszes jelöltté váló migránsügyi szakember pedig meg is kezdte előadását, amely pontosan elrendezte az angyalföldi fejekben, mit kell gondolni a migránsokról, ellenzékről, balos településvezetőkről, a drogosokról és a melegekről.

Fejlődés és Fenntarthatóság – Miért Fidesz-KDNP?

Így kezdődött az a diasor, amelyen végighaladva Spöttle levezette, hogy mi a különbség a fideszes és a nem fideszes városvezetők között. Durván leegyszerűsítve: a fideszes kerületvezetők fejlődést, munkahelyeket, hagyománytiszteletet, tisztaságot, rendet biztosítanak, míg az ellenzéki vezetők megszüntetik a munkahelyeket, és „drogosokat, migránsokat és melegbárokat akarnak”.

Spöttle, a szentesi fideszes jelölt először a Csongrád megyei élményeit ecsetelte. Például hogy találkozott olyan szentesiekkel, akiknek külföldre vándorolt a gyerekük. Ez persze nem meglepő, hiszen ellenzéki a polgármester, aki megszünteti a munkahelyeket. „Ahol szocialista városvezetés van, ott gyárak romjai vannak munkahely-teremtés helyett” – állt közben a kivetített dián. Spöttle elmesélte, hogy egy „haverja” is kiment Londonba, de aztán kilencen laktak egy albérletben, és 500 fontért bérelt szobát. No meg, „nigériaiak, jamaicaiak voltak a házban, állandóan jöttek a rendőrök, hiszen azok nem dolgoztak, mert kapták a segélyt”, úgyhogy a haver hazajött Magyarországra.

Füves cigitől bepisilt csajszi San Franciscóban

Ezután jött az újabb dia, és az újabb téma.

Mi a legfontosabb Karigerinek, a Momentumnak és Sermernek? A könnyű drogok legalizálása

– ijesztgette a közönséget Spöttle, holott a kérdésbe burkolt állításból annyi az igaz, hogy a már visszalépett jelölt, a liberális Sermer Ádám pendítette meg a marihuána legalizálásának kérdését. Spöttle ugyanakkor elmesélte, hogy mi lenne, ha itthon is legalizálnák a drogot.

„Jártam Denverben, ahol legalizálták a drogot a demokraták, akik az ottani komcsik: egy évre rá nem lehetett kimenni a parkokba, mert tele volt drogosokkal" – mondta Spöttle, majd fokozta, hiszen Denver után San Franciscót is felkereste, az „élhetetlen a várost”, ahol az utcára kilépve Spöttle elé került egy „csajszi akkora füves cigivel, mint egy kályhacső, szívta a cuccost, be volt pisilve”. Spöttle feltette a kérdést aztán: miért akarja az ellenzék ugyanezt csinálni Budapestből?

A büdös lábú migránsok a medencébe csinálnak

Újabb dia, újabb téma: „a kultúra leépítése betelepítéssel”. És kezdődött az egyórás migránsozás, amelynek során Spöttle bebizonyította, hogy a kormány az elmúlt négy év minden erőlködése ellenére sem húzott le minden bőrt. Pár idézet Spöttle szakértőtől, milyenek is a migránsok Németországban:

 • Szólnak hozzájuk németül, nem értik meg.
 • Ha azt kérik, töltsd ki a nyomtatványt, azt mondják: „de hát nem tudok írni”.
 • Semmilyen végzettségük nincs. Sokaknak általános iskola sem, analfabéták alapjáraton.
 • Nem tudnak beilleszkedni Nyugat-Európában.
 • Szükségkonténerbe teszik be őket, nyolcadmagukkal laknak, és ebből négynek büdös a lába.
 • Németországban a libanoniak a drogmaffiát megalapították.
 • A migránsok által elkövetett bűncselekmények száma emelkedett, 750 ezer bűncselekményt követtek el, „az idióta németek ugyanennyit elkövetnek, de 50 százalékkal kevesebb bűncselekmény lenne, ha ezek nem mentek volna oda”.
 • 2750 nemi erőszakot követtek, kiskorúakat erőszakolnak meg.
 • 86 rablógyilkosság történt, amelyet migránsok követtek el.
 • Megnyitottak egy német strandot a migránsoknak, akik bementek és megerőszakolták a gyerekeket, és a vízbe is "belecsinálnak".
 • Merkel este egy hideg sör után nyilván azt mondogatja: „Ha nincsenek a magyarok, a szaracénok megettek volna minket.”

A németeknél szerinte nem beszélhetne ilyen nyíltan erről, mert ott rögtön lenáciznák ezért. A németeknek is persze szerinte elegük van ebből, ezért költöznek sorra Magyarországra, például Tarján nevű településre, ahol Spöttle ismeri a polgármestert. Szentesre pedig, ahol ő jelölt, a hollandok költöznek, mert itt „nem tartanak terrortámadástól, és a gyereket el lehet küldeni fagyiért, nem fogják molesztálni.”

Tanulatlan, szerencsétlen rohadt komcsik

És „a baloldali politikai szerint ez jó” – dobta be Spöttle, aki rátért az újabb témára ezután: a magyar ellenzékre. Először kivetítve bemutatta „az ország kerítésszaggatóit”, Gyurcsány Ferencet és Dobrev Klárát. Ők szerinte visszaállítanák a 2015-ös állapotokat, amikor Ahmed H. a magyar határt ostromolta. Spöttle megjegyezte, hogy Ahmed H. még mindig itt van, pedig „felkínáltuk a németeknek, itt egy alig használt Ahmed H., le is borotváltuk, de nem kell nekik”.

Spöttle szerint az ellenzékiek célja „a teljes elpuhulás és önfeladás”, és így jutunk el odáig, hogy majd „transzvesztiták mesélnek katonáknak”, mint a németeknél. Spöttle nem tartja szépnek „a női ruhába bújt férfiakat”, ugyanakkor tiszteli őket a bátorságukért.

De a hadsereg ne így nézzen ki, féljen az ellenség, ne azt mondják, kik azok a homárok egyenruhában!

A vége felé egyre csapongóbb előadáson eljutottunk a klímaváltozás kérdéséig is, amelyet Spöttle „klímaőrületnek” nevezett, és a momentumosokat kezdte vehemensen támadni, hogy generációs konfliktust akarnak ebből kreálni. Márpedig

a momentumosoknak nincs válla, a szüleik vajon elvesztettek egy fogadást Istennel?

Spöttle viccet is mesélt ezután, miszerint egy bekötött lábú ember panaszkodik az orvosnak, hogy fáj a feje. Mire az orvos megkérdezi, hogy ha a feje fáj, miért a bokája van bekötve. „Mert lecsúszott. Momentumos lehetett ez a beteg" – poénkodott Spöttle.

Lényeg tehát: Spöttle szerint nem szabad az ellenzékiekre szavazni. Sőt, el sem tudja képzelni már, ki szavaz egyáltalán ellenzéki jelöltre. Hiszen „ezek bohócok, szerencsétlen figurák, tanulatlanok, rohadt komcsik”.

Ezekre a szánalmakra ki adja a szavazatát? Annyi esze van, mint egy marék lepkének!

Spöttle szerint „egy ország, kerület halála, ha ilyenekre szavaz”, és annyira kínos már, hogy nincs ellenzék, hogy „egyszer majd arra ébredünk, hogy háromharmad van”.

És csak ezután jöttek a kérdések, amelyek a drogos és migránshelyzetet firtatták. Spöttlétől megkérdezték, mikor lesz újra olasz miniszterelnök Salvini, mire Spöttle elmesélte, hogy ő két pezsgőt hűtött be előre, és az egyik pezsgőt ebből Salvini megválasztásakor fogja kibontani. „A másikat egy nagyon öreg amerikai milliárdosnak hűtöttem be, tudják, aki nagyon öreg..” – mondta összekacsintva a közönséggel, hiszen úgyis mindenki érti, hogy mire vár Soros Györggyel kapcsolatban.

A droghelyzettel kapcsolatban az angyalföldi fórumozók egyike azt kérdezte, milyen szigorítást tartana helyénvalónak. A szivárgó hírek szerint amúgy is erre készül Orbán Viktor. Spöttle a zéró tolerancia híve, de azt azért nem akarja, hogy halálbüntetés járjon a drogfogyasztásért. Az túlzás lenne.

(Borítókép: Georg Spöttle (bal oldalt) és Bagdy Gábor a lakossági fórumon csütörtökön. Fotó: Huszti István / Index)