Rendőrautóval ütközött a Vácról Budapestre tartó vonat

2019.09.27. 09:43
  • Rendőrautóval ütközött a Vácról Budapestre tartó vonat péntek délelőtt Vácrátót és Vác között egy vasúti átjáróban - közölte a Mávinform az MTI-vel. A vonaton nem sérült meg senki. A baleset miatt 30-40 perces késésekre kell számítani a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon. A vasúttársaság pótlóbuszokkal szállítja az utasokat. A Mávinform sajtóügyeletese szerint a fénysorompó jól működött. Frissítés: A Vác Online információi szerint a rendőr súlyosan megsérült a balesetben.
  • A BKK a Facebook-oldalán közölte, hogy beszakadt az útpálya a Ferenciek terénél, a Kossuth Lajos utcában sávelhúzással irányonként egy sáv járható, ezért torlódik a forgalom. "Az érintett BKK-járatok (az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 8E, a 110-es, a 112-es, a 133E, és a 178-as autóbusz) megnövekedett menetidővel közlekednek."
  • Több kilométeren torlódik a forgalom az M0-s autóúton Dunaharaszti közelében egy baleset miatt - közölte a Katasztrófavédelem. Három kamion ütközött össze az autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a 26-os kilométernél. A tűzoltók egy embert kiemeltek az egyik autóból. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.
  • Halálra gázoltak egy 88 éves nőt péntek délelőtt a Győr-Moson-Sopron megyei Écsen. A rendőrség szerint egy Pannonhalma irányából Győr felé haladó személyautó eddig ismeretlen okok és körülmények között ütötte el a gyalogost.
  • Reggel torlódás alakult ki a Budakeszi úton, miután 6:15-kor a Budakeszi úton a Pulmonológiai Intézet közelében egy 22-es busz elsodort egy vaddisznót, tudtuk meg a BRFK-tól. Információik szerint egy ember könnyebben megsérült a buszon, mert hirtelen fékeznie kellett a sofőrnek. A vaddisznó elszaladt. A helyszínelés miatt kilométeres sor alakult ki a Budakeszi úton.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport