Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Pál
-9 °C
2 °C

Feltépték a kocsi ajtaját, majd fejbe rúgtak egy nőt az Erzsébet körúton

2019.09.28. 15:38

Az erzsébetvárosi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki pénteken kora este fejbe rúgta annak az autónak az utasát, amelyik nem engedte be a sorba a budapesti Erzsébet körúton.

A Police.hu híre szerint két fiatal nő egy Hondával araszolt a forgalomban, amikor egy Mitsubishi hirtelen eléjük vágott és keresztbe megállt előttük. Az autót vezető férfi ezután átkiabált a két nőhöz és megfenyegette őket. Mint kiderült, azt akarta elérni, hogy beengedjék a sorba.

Miután ez nem történt meg, a Mitsubishi sofőrje méterekkel odébb a dugóban a Honda mellé állt, kiszállt, feltépte a másik autó ajtaját, fejbe rúgta az anyósülésen utazó egyetemista lányt, majd elhajtott. A fiatal nő nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök perceken belül a helyszínre értek, azonosították a Mitsubishi sofőrjét, és keresni kezdték. A 45 éves, budapesti férfi végül másnap délelőtt 11 órakor feladta magát a hetedik kerületi rendőrkapitányságon. Súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást ellene.  • Vennék
  • Hírek