Ferencváros fideszes polgármestere szerint a Fradi akkor is nyer, amikor nem is nyer

2019.09.30. 11:44

Ferencváros fideszes polgármesterét támogató kampánylapból derült ki, hogy Bácskai János közös meccsnézéseket szervez, melyeken akkor is nyer a Fradi, ha nem is nyer a Fradi. 

A 444 lapozta fel a Ferencvárosi Korzót, mely szerint Ludogorec-Ferencváros meccsen idegenben nyert a Fradi 5-1-re. Ez csak azért érdekes, mert a csapat valójában 3-2-re nyert Bulgáriában. 

Akik Bácskai Jánossal nézték a máltai meccset, két góllal többet láthattak a magyar csapattól, a kanapéfradisták viszont egy nem túl izgalmas 1-1-el érhették be.

Csak a közös ferencvárosi meccsnézők láthatták, ahogy a Fradi bravúros, 2-1-es győzelmet aratott Zágrábban a Dinamo ellen.  Akik nem voltak ott, azok eddig úgy tudhatták, hogy 1-1 lett a meccs, írja a 444. 

A tévében egy lapos 0-0, Bácskaival nézve viszont  a Fradi valójában 3-1-es diadalt aratott Litvániában a Suduva ellen. 

A Ferencvárosi Korzó egyébként annak a különös lapbirodalomnak a része, amelynek főszerkesztője Zachár Attila, aki bármihez ér,Fidesz-reklám lesz belőle.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek