Török cserediákot erőszakolhattak meg Orosházán

2019.10.04. 21:12 Módosítva: 2019.10.04. 23:03

A gyanú szerint egy török cserediáklányt erőszakolt meg egy 19 éves fiatalember az Orosházához tartozó Rákóczitelepen – tudta meg az RTL Klub a helyszínen. 

A török lány cserediákként Orosházára jár iskolába, befogadó családja lakik Rákóczitelepen. A múlt hétvégén falunapot tartottak, az egész környék ott szórakozott, az ügy szereplői is. 

A lány több fiatal társaságában érkezett a kocsmába. A pultosnő nyilatkozott a híradónak, de neki nem tűnt fel, hogy valaki molesztálta volna a lányt a helyen. Azt állította, 18 éven aluliakat nem szolgálnak ki, ezért a pultnál biztos nem adtak neki inni, de hogy az idősebbek nem itatták-e, azt nem tudta megmondani.  

Az éjszaka folyamán egy fiú hazavitte a szülei házába a valószínűleg ittas lányt, lefektette aludni, majd visszament a kocsmába. Az RTL úgy tudja, út közben találkozott a társaságból két fiúval, akiknek elmondta, hol van a lány. 

A fiúk bementek a házába, és mindketten befeküdtek a lány mellé, egyikük ekkor közösülhetett a félig alvó, ittas török lánnyal. Azt is tudni vélik, hogy amikor a lány tiltakozni kezdett, a fiú abbahagyta. 

A történteket csak másnap délután jelentették a rendőrségen. Kihallgatták az egész társaságot, és egy 19 éves fiút gyanúsítanak szexuális kényszerítéssel. 

A rendőrség nyomoz.