Elérhetetlen a Borkai Zsoltról szexvideókat és egyéb intim részleteket szivárogtató blog

2019.10.07. 12:46

Elérhetetlenné vált a Borkai Zsolt győri fideszes polgármesterről szexvideókat és intim fotókat közlő Ez az ördög ügyvédje blog az eddigi tárhelyén.

2019-10-07 13 08 37-Window.png

Az online naplóban további részleteket ígérő szerző még hétfőn reggel is publikált két bejegyzést, azonban délre a blog elérhetetlenné vált, majd néhány perccel később kiderült, másik tárhelyre költözött. (Ahogyan eddig, most sem hivatkozunk linkkel a személyiségi jogi kérdéseket is felvető kép- és videóanyagot közzétevő blogra.) 

A Borkai Zsolt valódi arca nevű Facebook-oldalon pár perce reagált az ügyvéd a fejleményekre:

Azért elég gyenge kísérlet a wordpress tiltása az elhallgattatásomra. Van másik.

Megírtuk, vasárnap egy rövid szexvideó publikálásával  folytatódott  az a támadássorozat, amit Borkai Zsolt győri fideszes polgármester ellen indított egy névtelen szerző által írt blog az elmúlt napokban.

A blog megvádolta őt és ügyvéd ismerősét korrupcióval, és azzal, hogy a tisztességtelenül szerzett pénzből többek között egy olyan adriai hajókirándulást szerveztek, amelyen kábítószert fogyasztottak és prostituáltak szolgáltatásait vették igénybe.

Borkai Zsolt a naponta újabb részlettel kiegészülő sorozatra egyetlen hivatalos közleménnyel reagált pénteken, ebben azt írta: "a személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet". Illetve Facebookon osztott meg egy családi fotót azzal a szöveggel: "Kitartunk. Jóban, rosszban".

A Fidesz nem reagált a botrányra, v asárnap este azonban nagyon úgy tűnik, a győri KDNP egy Facebook-posztban reagált a történtekre.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport