Újabb szexvideó jelent meg Borkaiék hajóbulijáról

2019.10.08. 07:42

Újabb, néhány másodperces videórészlettel jelentkezett a győri fideszes polgármestert bocsánatkérésre kényszerítő oldal. A kétszer elérhetetlenné vált, már harmadik blogoló oldalon jelentkező informátor – aki az Ördög Ügyvédje néven posztol – ezúttal nem Borkai Zsoltot, hanem a polgármester ügyvédjét, Rákosfalvy Zoltánt mutatja meg prostituált társaságában.

Dr. Rákosfalvy Zoltán
Dr. Rákosfalvy Zoltán
Fotó: Győrplusz TV / youtube

A pornóoldalon megjelent felvétel linkje felett az Ördög Ügyvédje ismét üzent Borkainak:

„Hát, eljött az első beismerés. Lesz még több is! A »bocsánatkérés« egyébként így papírból olvasva, több napos menekülés után nem tűnt túl őszintének. Meg ezek nem is a te szavaid. Borkai, egy dolgot mindig elfelejtesz: ügyvéd vagyok, tudom mit csinálok. Veled ellentétben tudom, hogy

Horvátországban a prostitúció illegális. Szóval tegnap bevallottál pár év börtönt – Rákosfalvy haverodat is terhelve.

Hiszen ti szerveztétek tavaly például a pünkösdi dorbézolást, te fizetted ki a lányokat is, a hajóval pedig – társaiddal együtt – a helyszínt biztosítottad. Tetted mindezt hivatalos személyként, ami súlyosbító tényező. Nem tagadtad a beismerő videódban, hogy te adtad a lányokra a pénzt, csupán azt dadogtad el, hogy nem közpénzből finanszíroztad az utazásodat. Nem lennék a hajósok helyében sem, mert a kurválkodásnak helyet biztosítani szintén törvénybe ütközik. Mivel megint mohó voltál, és egy Lagoon 450-es típusú katamaránnál kisebbel nem érted be, ezért könnyű dolguk lesz a horvát zsaruknak megtalálni a jachtot. Abból nem volt sok Dubrovnik környékén tavaly pünkösdkor. Ráadásul a kokain nyomait gyakorlatilag lehetetlen eltüntetni”

 – írta az ismeretlen forrás, amely korrupciós ügyeket említve maldív-szigeteki folytatást vetít előre. Korábban az oldal a horvátországi kiruccanásról kokainozós videók bejátszását is ígérte, ezek egyelőre nem jelentek meg.