Pornóoldalakon premier plánban mutogatott politikusszex: erről szól a 2019-es önkormányzati választás finise, úgyhogy erről beszélgettünk a Kibeszélő podcast legújabb adásában.

Sosem volt még ilyen választás Magyarországon, mint a mostani, amikor polgármestereket látunk fiatal nőkkel nemi aktus közben egy hajón az Adrián vagy kettecskén szexelni egy szobában. Most viszont a győri fideszes és a budaörsi ellenzéki polgármestert is láthattuk így, ez a helyzet korábban egyáltalán nem volt szokványos a magyar politikában.

A politika rovat podcastjában Dull Szabolcs, Biró Marianna és Munk Veronika indexes újságírókkal ezeket a kérdéseket vettük sorra:

  • Mi köze ahhoz egy átlag-szavazónak, hogy a polgármestere kivel és mikor és hogy szexel?
  • Borkai Zsolt győri polgármester szexhajós orgiájának vagy Wittinghof Tamás budaörsi polgármester szexvideójának mekkora és milyen hatása lehet a szavazóurnákba pottyantott ikszekre? Távol tartja vagy mozgósítja ez a szavazókat?
  • Volt az a városi legenda, hogy a NER-lovagok milyen fényűző életet élnek, rengeteg pénzt költenek és illegális bulikat tolnak, kicsit olyan ez az egész, mintha megelevenedett volna egy pletykahalom?
  • A nagypolitikába miként szivárognak be a szexbotrány hullámverései? Például: befolyásolhatja-e a fideszes politikus luxusútja és orgiája Karácsony Gergely és Tarlós István küzdelmét a főpolgármesteri székért?

Mi az a podcast és mire jó?

A podcast az interneten bármikor elérhető rádióműsort jelent, ami rendszeresen jelentkezik. A podcasthallgatást ma már okostelefonos alkalmazások és szolgáltatások segítik, amikkel az adások letölthetők, offline is hallgathatók, és amik megjegyzik, hogy hol tartottunk legutóbb egy műsorban. Podcastot hallgatni vezetés, házimunka vagy sportolás közben is lehet, míg olvasni nemigen. Kövesse az Index különböző podcastjait, itt pedig olvassa el, hogyan érdemes podcastot hallgatni!