Kleinheisler László is beszállt a kampányba

2019.10.11. 18:00 Módosítva: 2019.10.11. 19:30

Velence fideszes polgármestere és polgármesterjelöltje, Koszti András mellett kampányol Kleinheisler László, magyar válogatott futballista, velencei lakos – vette észre a Hvg.hu.

Koszti a Facebook-oldalán tett közzé egy Kleinheislerrel közös – kampányhirdetés létére elég rossz minőségű – fotót, amely mellé a játékos velencei választóknak írt üzenetét mellékelte:

Válogatott labdarúgóként pontosan tudom, hogy a siker alapja az összehangolt csapatmunka, amely a csapatépítéssel kezdődik. A legfontosabb az „alap”, egy jó edző, aki pontosan tudja, hogy a téglákat miként, hová kell elhelyezni ahhoz, hogy stabil felépítmény legyen a végeredmény. Esetünkben Velencének van egy jó csapata egy remek „edzővel”, „csapatkapitánnyal”, Koszti Andrással, akinek vezetésével 5 évvel ezelőtt ez az alakulat egy korábban 20 évig veretlen ellenfelet tudott legyőzni

– kezdi Kleinheisler, majd a sportanalógiát továbbvéve azt írja, Koszti és csapata azóta csak még tovább erősödött, ezért továbbra is őt tartja a legmegfelelőbb embernek a város vezetésére.

72397608 1132854920237830 8352692246520266752 n
Fotó: Koszti András / Facebook

Hozzáteszi még, hogy ő maga sem véletlenül költözött Velencére, hanem mert látta, hogy jól mennek a dolgok a városban: „Azért, mert magam is láttam, tapasztaltam a fejlődést évről évre, s egy idő után egyre erősödött bennem az érzés; ide nem strandoló, pihenő vendégként vágyok visszatérni időnként, IDE TARTOZNI AKAROK, folyamatosan itt élni, családot alapítani! Ma már ez nem vágy számomra, hanem valóság. Velence befogadott, Polgármester Úr pedig kezdettől mindenben segített, támogatott, amiben tudott, amiben lehetett. Köszönöm Neki!”

A Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő horvát NK Osijekben játszó Kleinheislert egyébként a Horvátország elleni, 0-3-as vereséggel zárult csütörtöki futball-Eb-selejtezőn kiállították.