Ellopta a pénzét, majd kirúgta élettársát a gyorsuló autóból

2019.10.11. 10:25

A Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte annak az ukrán férfinak a letartóztatását, aki október 7-én Pilis településen a gyorsuló autóban belerúgott az élettársába, aki a nyitott ajtón keresztül az útra zuhant, és életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

Az ukrán férfi féltékeny volt a nőre, ezért többször veszekedtek. Azon az estén olyan heves vita robbant ki köztük, hogy az asszony kérésére a lányai rendőrt hívtak. A férfi ezt hallva távozott a házból, de előtte a nő táskájából pénzt vett magához. A nő ezt észrevette, a férfi után szaladt, aki közben beült a ház előtt parkoló autójába.

Az asszony beült a kocsiba, és követelte a pénzét. A férfi azonban nagy gázt adott, az autó felgyorsult, a férfi jobbra és balra is elrántotta a kormányt, majd belerúgott a sértettbe, aki a nyitott ajtón keresztül az útra zuhant. A férfi ezután segítségnyújtás nélkül elhajtott, másnap fogták el a rendőrök.

Az ügyészség a letartóztatást azzal indokolta, hogy az életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított férfi lakhatással, jövedelemmel nem rendelkezik, tettét követően elmenekült a helyszínről, ezért szökésétől tartani kell.