Valter
15 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

25 év után kapták el a honfitársát Budapesten halálra késelő koszovói férfit

2019.10.22. 18:59 Módosítva: 2019.10.22. 22:25

1994 decemberében történt egy megrázó gyilkosság Budapesten, a XVI. kerületi Borotvás utcában, ahol egy akkor 20 év körüli koszovói férfi egy panzió bárjában halálra késelt egy másik koszovóit. A 168 Óra információi szerint pedig az elkövetőt 25 év után idén nyáron elkapták, így bíróság elég áll majd Budapesten. 

A lapnak a BRFK is megerősítette, hogy a most 45 éves férfit Szlovéniában fogták el a helyi rendőrök augusztus végén egy európai elfogatóparancs alapján, amelyet még 2008-ban, nem sokkal a bűncselekmény elévülése előtt adtak ki a férfi ellen. A szlovén rendőrök október elején átadták a magyar hatóságoknak.

A férfit a Facebook-profilja alapján azonosították, ahol bár más néven volt fent, a képei alapján viszont felismerhető volt. 

A 25 évvel ezelőtti gyilkosságról akkoriban azt írta a sajtó, hogy a két koszovói férfi az azóta bezárt Numero 85 nevű panzióban vitába keveredett, amiből verekedés lett, majd előkerült egy kés, amivel az egyik férfi többször mellkason szúrta a másikat, aki a helyszínen bele is halt a sérüléseibe. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport