András, Andor
-3 °C
3 °C

Hajánál fogva rángattak végig egy nőt Pápa közelében a 83-as főúton

2019.10.22. 11:25

Október 18-án került fel a Facebookra egy felvétel, amin az látszik, hogy egy férfi hajánál fogva rángat végig a 83-as főút mellett egy nőt, aki a posztoló szerint eközben az életéért könyörgött és segítségéért kiáltozott. A férfi az úton is átrángatja a nőt, miközben egyetlen kocsi sem áll meg mellettük segíteni a cipőjét is elveszítő, és a félelemtől bevizelő nőnek.

A felvételt nem az a férfi készítette, aki felrakta a Facebookra, állítása szerint az eredeti feltöltő letörölte. A posztoló szerint nem csak az autósok hibáztak, hanem az is, aki a felvételt készítette, mert ahelyett, hogy beavatkozott volna, inkább videózott.

Az Index megkereste a Veszprém megyei rendőrséget, hogy megtudjuk, kaptak-e bejelentést az ügyről, mikor történt pontosan, ismert-e az elkövető személye, indult-e nyomozás a kényszerítés ügyében. Kérdéseinkre a rendőrségtől mindössze egy szűkszavú válasz érkezett:

Megkeresésére hivatkozva tájékoztatjuk, hogy az ügyben a Pápai Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás. További információt nem áll módunkban adni.