Klotild
8 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Furgon rohant bele a kivilágítatlan lovas kocsiba, három utas meghalt

2019.10.25. 17:05

Csütörtökön késő este Segesd közelében összeütközött egy kisteherautó és egy lovas kocsi a 68-as főúton - írja a Sonline.hu, ami borzasztó részleteket tudott meg a tragédiáról.

A fogat öt utasa azonnal lerepült a kocsiról, és jellemző az ütközés erejére, hogy a lovaskocsi deszkákra szakadt, csak a kereke és a tengelye maradt épen.

Az utasok közül egy 15 éves lány a baleset után nem sokkal belehalt sérüléseibe, ő várandós volt. A sérültek közül pénteken egy 13 éves lány is meghalt a kaposvári kórházban, egy 21 éves férfi pedig a nagykanizsai kórházban vesztette életét. Egy negyedik utasnak a lábát kell amputálni. A fogaton a lányok ötvöskónyiak voltak, a férfiak segesdiek.

A kartondobozokat szállító kisteherautó az út melletti árokba csapódott és az oldalára dőlve állt meg, a sofőr nem sérült meg. A lovaskocsi mögül érkezett, és hátulról rohant bele, miközben Segesd felől Ötvöskónyi irányába haladtak. Szemből is érkezett egy szemtanú autóval, aki látta a történteket, és arról számolt be, hogy a sötétben nem lehetett látni a kivilágítatlan lovaskocsit, a fogaton ülők pedig nem viseltek láthatósági mellényt.

A balesetben a ló is annyira megsérült, hogy nem tudták megmenteni az életét, a rendőrök egy hivatásos vadászt hívtak, aki fejbe lőtte az állatot.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit - írja a Sonline. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport