Koronavírus adatok

2022. jan. 19.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-5 °C
5 °C

Általános iskolában tanított, miközben évekig élt együtt halott anyjával

2019.10.25. 09:18

Egy csornai általános iskolában tanított matematikát az a nő, aki közel két évig élt együtt halott anyjával, tudta meg az RTL Híradó.

Kedden derült ki, hogy Pápán holttestet találtak egy családi házban. A rendőrség akkor megállapította, hogy egy idős nőről van szó, aki nagyjából két évvel ezelőtt hunyt el. Azt is tudni lehetett, hogy a Pápai Rendőrkapitányság gondozási kötelezettség elmulasztása miatt indított büntetőeljárást, és egy 61 éves nőt gyanúsítottként kihallgattak.

Az RTL-nek nyilatkoztak a matematikát tanító tanárnő szomszédai is. Ők azt állították, csak a nő fia és volt férje tudott arról, hogy elhunyt a tanárnő édesanyja. Nekik azt mondta, nem lesz temetés, mert az anyját elhamvasztották és már mindent elintézett. A szomszédoknak azonban nem szólt, sőt még válaszolt is anyja nevében, amikor őt keresték.

A rendőrség elengedte a 61 éves gyanúsítottat, a halott idős asszony lányát. A csornai általános iskola pedig arról tájékoztatta a híradót, hogy felfüggesztették a tanárnőt, mivel ellene büntetőeljárás van folyamatban.  • Vennék
  • Bankszámla