Kidőlő vasoszlop boríthatta fel a darut, amiről lezuhant két munkás Gödön

2019.10.29. 20:46 Módosítva: 2019.10.29. 21:17

Egy munkás meghalt, egy pedig súlyosan megsérült, amikor felborult egy daru egy mezőgazdasági telepen, írtuk meg hétfőn. Az ATV riportja szerint egy kidőlő vasoszlop okozhatta a halálos balesetet.

Hétfő délután bontási munkálatok közben felborult egy emelőkosaras daru, és két munkás több méter magasból lezuhant Gödön. Az egyik férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Társát súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Az ATV anyagából kiderült, hogy két mentőautó és egy mentőhelikopter is érkezett, de az egyik férfi életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoz.

göd.PNG

A csatorna úgy tudja, egy vasoszlop dőlt ki a helyéről, ami rádőlt az emelőkosarat tartó kocsira, az sodorhatta magával a darut és rajta a két munkást. A felvételükön látszik is a kidőlt hatalmas vasoszlop, ami egy közeli háztól pár centire érkezett a földre. Az autóban ülő munkás nem akart nyilatkozni, de annyit elmondott, ők kollégáival nem hibáztak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport