Darnózseli hentes: Soha nem félt tőlem a feleségem

2019.11.05. 06:22

Kénytelen volt felhagyni a szakmájával, mivel nincs ember, aki venne a termékeiből, nyilatkozta az RTL Klub Házon kívül című műsorának az a darnózseli hentes, akit azzal vádoltak, hogy megölte feleségét, a holttestet pedig a házukban lévő húsfeldolgozóban feldarabolta, ledarálta, maradványait elégette, majd szétszórta. 

A férfi ügyében múlt héten született újabb, nem jogerős ítéletet. A Győri Ítélőtábla ezúttal halált okozó testi sértés bűntettében találta bűnösnek Nagy Jánost, és hét év börtönbüntetésre ítélte.

A szabadlábon lévő férfi „érzi a közvélemény nyomását magán”, és hogy az emberek úgy gondolják, ő egy darabolós gyilkos, mégsem költözik el a településről.

Nincs változás az életemben, és nem szeretnék innen elmenni. Itt születtem, itt nevelkedtem, és nincs okom megfutamodni, nincs okom bujkálni. Ártatlan vagyok, nem öltem meg a feleségem. Olyan kampány indult ellenem, hogy szinte már Hannibálként kezelnek 

– nyilatkozta a férfi, aki arccal vállalta az interjút.

Azt, hogy valaha is bántotta, illetve megölte volna a párját, tagadja, még annak ellenére is, hogy korábban jogerősen bántalmazásért is elítélték.

Az akkori bántalmazás abban merült ki, hogy megfogtam a feleségem két vállát, amikor cirkusz volt, majd megráztam, hogy mikor tér már észhez. Ekkor szakadt el a blúz és a gombok róla 

–  mondta Nagy János, aki szerint a felesége soha nem félt tőle.

Kétszer már felmentették

A férfit korábban első fokon és a megismételt eljárásban már kétszer felmentették. A másodiknál a bíró úgy indokolt, nincs bizonyíték az emberölésre, és nem derült ki, hogy a sértett mikor és hogyan veszítette életét. Az viszont szerinte bebizonyosodott, hogy a vádlott kétszer nem mondott igazat. Valótlanul állította, hogy a gyilkosság időpontjában a testvérénél volt, és az sem volt igaz, hogy nem járt azon a réten, ahol a felesége maradványait megtalálták.

A törvényszék bizonyítottnak látta, hogy az anyagmaradványokat a férj szórta ki, a telefonok cellainformációi pedig igazolták, hogy a férfi és a nő egy helyen tartózkodott. A bíró viszont azt is mondta, a történet kezdő- és végpontja igazolt, de semmi nem bizonyítja, hogy a vádlott megölte az asszonyt, nem derítették fel a halál idejét és okát sem. Az nem tekinthető bizonyítéknak, hogy a vádlottnak lett volna indoka a felesége halálát kívánni. A bíró azt mondta, a vádlott közreműködött a sértett testének megsemmisítésében és maradványainak szétszórásában, de ez önmagában az emberölés vádját nem alapozza meg. Így akkor végül felmentették.

A múlt heti ítélethirdetésen a sértett családja is ott volt, ahogy az áldozat egyik gyereke is. Nagy János felesége halála óta nem tartja a kapcsolatot az asszony családjával. 

„Nagy érdeklődéssel várom, hogy mit hord össze ez az ember. Remélem, feltesznek neki jó pár keresztkérdést, belebukik a válaszokba, és végre az egész világ számára kiderül, hogy ő ölte meg a lányomat. Az unokáim előtt pedig mindig nyitva az ajtóm, várom, hogy egyszer megkeressenek, és átbeszéljük a történteket. Tudom, hogy haragszanak rám, de én ettől még ugyanúgy szeretem őket, mint azelőtt” – mondta a megölt nő édesapja a Blikknek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport