Fekete-Győr Gulyás Gergelynek: Kicsit kijjebb csúsznátok a háborús bűnös Erdoğan fenekéből?

2019.11.07. 21:18

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfóján a köztévé felvetésére, hogy mi a véleménye arról, hogy a Momentum elnöke, Fekete-Győr András a román elnökválasztáson a román liberálisokat támogatja, nem pedig az RMDSZ-t, a miniszter azt felelte: a román ügynökök mindig is fedésben dolgoznak. Az ATV riportere visszakérdezett, hogy jól értette-e, hogy Gulyás lerománügynöközte Fekete-Győrt, mire a miniszter azt válaszolta: amit mondott, az indokolt. A Momentum elnöke, Fekete Győr András Facebookon reagált a dologra, szúrta ki a 24.hu.

"Gulyás Gergely a putyinista Orbán-kormány nevében ma román ügynöknek titulált. " - kezdi posztját, majd úgy folytatja:

"Gergely, nem hallom, mit mondtok, úgy visszhangzik... Kicsit kijjebb csúsznátok a háborús bűnös Erdogan fenekéből? De csak miután kijjebb csúsztatok a kárpátaljai magyarságot háborúval veszélyeztető Putyinéból is..."

Majd úgy zárja: "Mielőtt másokat ügynöközöl, ne felejtsd el, hogy az orosz ügynököket a Nemzetközi Beruházási Bankon keresztül Magyarországra és Európára eresztett magyar kormány nevében beszélsz. U.: Alianța USR PLUS és Dan Barna: továbbra is sok sikert kívánok Nektek a vasárnapi romániai elnökválasztáson!"