Gyorsan kifizette a Pesti Srácok az ötmillió forintot Juhász Péternek

2019.11.11. 19:54 Módosítva: 2019.11.12. 10:16

A bíróság jogerősen  ötmillió forintra kötelezte a Pesti Srácok nevű portált, mert a lap valótlanságokat írt Juhász Péter, az Együtt nevű párt egykori politikusáról. Csakhogy Juhász szerint  a lap jogerős ítélet ellenére sem fizette ki neki a sérelemdíjat. Bár egy korábbi ügyvédi felszólításra Juhászék azt a választ kapták, hogy november 10-ig fizetni fognak neki, ez nem történt meg. 

A volt politikus végrehajtást helyezett kilátásba a Pesti Srácok ellen, mire a lap gyorsan elutalta az összeget, olvasható Juhász Facebook-bejegyzésében. Azonban ennek ellenére Juhász nem áll el a végrehajtástól, ugyanis szerinte a bíróság arra is kötelezte a kormányszimpatizáns újságot, hogy helyreigazítást tegyen ki. 

De a végrehajtástól még nem álltam el, ugyanis a bíróság arra is kötelezi a Pesti Srácokat, hogy tegyék ki a szennylapjuk főoldalára, és tartsák ott 12 napig az alábbi felsorolást, illetve illesszék be a mai napig elérhető hazug cikkeikhez is. 14-szer szerepelnek benne a »valótlanul híresztelte« és »valótlanul állította« kifejezések, tehát ennyiféle hazugságot terjesztettek rólam

– írja Juhász.

Frissítés:

A Pesti Srácokon időközben megjelent a helyreigazítás zanzásított szövege "Közlemény" címszó alatt. Juhász Péter az Indexnek azt mondta, hogy "kicsit fáj, hogy most 12 napig ellenőriznem kell a Pesti Srácokon, hogy kint maradt-e a szöveg."